Prima întâlnire cu jurnaliştii din anul 2014

Prima întâlnire cu jurnaliştii din anul 2014

Astăzi, 22 ianuarie 2014, primarul Nicolae Barbu s-a întâlnit cu jurnaliştii giurgiuveni în cadrul primei conferinţe de presă din anul 2014.
În deschiderea conferinţei, edilul şef le-a urat jurnaliştilor un an mai bun, precizând totodată faptul că anul ce tocmai a trecut s-a încheiat cu bine, fără datorii la capitolele încălzire sau salariile însoţitorilor persoanelor cu handicap.
Primul subiect adus în discuţie a fost negocierea împărţirii bugetului alocat judeţului, ce a avut loc în aceeaşi zi la sediul Consiliului Judeţean. Edilul este de părere că la împărţirea banilor pe comune şi oraşe ar trebui să se ţină cont în primul rând de criterii echidistante precum populaţia, suprafaţa, susţinerea cofinanţării la proiectele europene, investiţii necesare, dar şi costurile cu serviciile publice. De exemplu, numărul mult mai mare al unităţilor de învăţământ din municipiu, faţă de cel din comune, presupune costuri mult mai mari, ce trebuie luate în calcul. La fel se poate spune şi despre cheltuielile cu serviciul de salubritate, acesta efectuându-se pe o suprafaţă mult mai mare în cazul municipiului, decât al comunelor.
Măsuri privind situaţia câinilor cu sau fără stăpân, deschiderea circulaţiei pe strada pietonală Mircea cel Bătrân, amenajarea peisagistică a parcurilor Alei şi Mihai Viteazul, precum şi gândirea şi depunerea unor proiecte ce vizează Canalul Cama sau zona Cetate sunt alte subiecte la care edilul Nicolae Barbu a făcut referire în conferinţa de presă.

Ultima modificare: 22.01.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Chiriaşii giurgiuveni nu au depus încă nicio cerere pentru cumpărarea locuinţei ANL

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.